Dilumatic Pipettic - Industrialefficiency
416
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-416,bridge-core-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Dilumatic M2

GLT Labortechniek verder onder Geers Industrial Efficiency

GLT Labortechniek is in 1993 begonnen met de Dilumat. Een apparaat om vloeistoffen toe te voegen voor microbiologisch onderzoek in laboratoria. Met name in de voedingssector, als ook bij bodemonderzoek.

 

Later kwam de Dilumatic M2. een veelzijdig apparaat dat kan verdunnen, doseren, wegen, afvulllen en Pipetteren. Ook kan het meerdere vloeistoffen doseren. Wij gaan hiermee verder en ontwikkelen momenteel de nieuwste versie. Dit doen wij onder de naam Geers Industrial Efficiency.

 

Uitgangspunten: flexibel, touchscreen, online support , gebruiksvriendelijk.

Dilumatic M2

 

Dilumatic M2 is een veelzijdige computergestuurde laboratorium-automaat die verdunt, doseert, weegt, afvult en pipetteert. Was de Dilumat uitsluitend een verdunningsautomaat, de DILUMATIC M2 is thans een veelzijdig laboratoriumautomaat. Met de DILUMATIC M2 kan tot op de laatste druppel nauwkeurig worden verdund, maar ook doseren, wegen, handmatig en seriematig afvullen en automatisch pipetteren behoren tot de mogelijkheden. .

Verdunnen

De DILUMATIC M2 weegt een willekeurige hoeveelheid monstermateriaal, berekent met de ingegeven factor het te bereiken eindgewicht en de pomp doseert steriel tot op de laatste druppel nauwkeurig de verdunningsvloeistof. Deze methode is razend snel en uiterst nauwkeurig. Een verdunning van 10 naar 100 gram duurt nog geen 10 seconden.

Doseren

De DILUMATIC M2 doseert steriel en razend snel tot op de laatste druppel nauwkeurig een voordien bepaalde hoeveelheid vloeistof in een willekeurig reservoir

Wegen

De DILUMATIC M2 is met een universeel weegtableau ook als weegschaal te gebruiken.

Afvullen

Met een extra programma en een handgreep of carrousel, kan de DILUMATIC M2 zowel handmatig alsook volautomatisch in serie, reageerbuisjes, schaaltjes of andere reservoirs steriel afvullen met een voordien bepaalde hoeveelheid vloeistof.

Pipetteren

Met een extra programma en een handgreep, kan de DILUMATIC M2 volautomatisch een bepaalde hoeveelheid vloeistof uit een reservoir met een pipetrietje opnemen en vervolgens weer in kleinere, vooraf ingestelde, hoeveelheden doseren.